lunes, 11 de abril de 2011

Trobada d'escoles de pilota valenciana a Orba

La federación de pilota valenciana va organitzar el passat diumenge 27 de Març la primera trobada d’escoles de Pilota Valenciana de la Marina Alta.
Nosaltres tinguerem l’oportunitat de assitir i presenciar en primera persona la gran acollida que tingué l’activitat.

La jornada començava a les 09:30h amb la concentración de totes les escoles de pilota a les instal•lacions esportives del municipio d’Orba .

Més tard, aproximadamente cap a les 10:00h, iniciaren diferentes activitats i tallers per a que els més menuts participaren i gaudiren d’alguna manera del seu esport preferit.
Entre les activitats amb més participació, volem destacar:

· Taller de creació d’un guant de pilotari.


· Jocs de raspada.


·  Partides al frontó.

·  Padel a mà.


·  Editorials amb llibres i diferents materials il·lustradors:



A les 12:30h tinguerem una partida d’escala i corda i de raspall al trinquet per part dels alumnes de l’escola de tecnificació d’Orba.
I més tard, a l’hora de dinar tots els participants gaudirem d’un bon entrepà de torrada per tal de recuperar forces, amenitzat per música i  per l’humorista " El tio Blas " que amb les seues bromes va fer la vesprada molt més agradable.

Després de dinar, cap a les 16: 00h tots els xiquets, xiquetes, pares i mares que ens trovabem allí poguerem gaudir d’una partida de Llargues al carrer Major amb jugadors de primera fila .

MALIA DE LAGUAR – HECTOR DE LAGUAR – PABLO DE SELLA I ADRIA DE MURLA

ALVARO DE TIBI – SANTI DE FINESTRAT – RODRIGO DE BENIDORM I JORDI D’ORBA

Sense cap dubte, aquest tipus d’iniciatives fa que els xiquets i la gent major s’enamore més del nostre esport i de segur que gràcies a la Federació, el nostre esport no es perdra mai.

Enhorabona a tots els participants!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario